Tre veckor

25.10.2020

Då har ytterligare en vecka gått och nu börjar man märka att det börjar bli lite olika personligheter hos valparna. De äter ett mål ”riktig” mat om dagen och vi ska nu fylla på med ett till under veckan.

Två veckor

18.10.2020

I morgon är våra charmtroll två veckor och nu börjar det hända lite saker. Alla har öppnat ögonen mer eller mindre, och de börjar gå riktigt bra. Jag har klippt klorna och i veckan som kommer, ska de få smaka uppblött valpfoder. Jag sover inne hos dem och nätterna har varit skapligt bra. Jag blir väckt några gånger för att...

En vecka

11.10.2020

I morgon är det en vecka sedan A-kullen föddes så nu är det dags för veckobilder. Dessa kommer att publiceras här på söndagar så jag har tid på mig att ta bilder. Eftersom valparna endast är en vecka så blir det inga arrangerade bilder eftersom jag inte vill störa dem. Jag tar bilder när jag ser att det kan bli en skaplig bild på var och en....

A-kullen

06.10.2020

Nu är den äntligen här, A-kullen, som vi har väntat! Molly började visa tecken i fredags för valpning, så jag trodde att det skulle bli valpfödsel i helgen. Men Molly höll dagen precis, den femte oktober.
Det började vid kvart över fyra på morgonen och jag ringde Suz på Lovely Megan´s direkt som kom och hjälpte till.

Varmt

18.08.2020

Vilken värme det är! Det blir inte några längre promenader med hundarna nu, det är tur att vi har en stor tomt som de röra sig på om de vill. Penny är den med mest energi och hon måste busa lite och ha lite Eurasierryck trots att det är så varmt 😎. Men största delen av dagen sovs det.

Äntligen!

04.08.2020

Nu har Molly och jag åkt till Stockholm i två dagar och träffat Isidor och Linn. Besöken har resulterat i två perfekta parningar. Nu hoppas vi på att det ska födas fina bebisar i mitten av oktober ❤️

Dementera

11.05.2020

Jag känner att jag vill kommentera mitt förra blogginlägg eftersom det kan ses som kritik mot både Suz och de valpköpare som köpt valpar efter Penny.
Suz på Lovely Megan´s är den enda uppfödare jag skulle lämna min tik till och jag har haft en mycket stor delaktighet i allt när Molly och Penny har fått valpar där.

Hemma

09.05.2020

Nu är hon äntligen hemma igen, vår Penny, efter valpning hos Lovely Megan`s ❤️. Hungrigare än vanligt och med en päls som rasar av.

Längtar

23.04.2020

Man märker att det är sug efter Eurasier, det kommer förfrågningar om valp varje dag. Det gör att man längtar som en tok efter att Molly ska börja löpa, men det kommer att dröja minst tre månader till 😕.

Lite blandat

25.03.2020

Nu är det ett tag sedan jag skrev något här. Det har varit enormt mycket att göra på jobbet och det känns som om det aldrig lugnar ned sig. Denna vecka jobbar jag dock hemifrån, har lite känning av torrhosta och huvudvärk så det är bäst att ta det säkra före det osäkra.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->