Åtta veckor

28.12.2021

Igår var det dagen D, den dag då valparna flyttade.
Det är en märklig känsla, sorg, men även att man pustar ut. Den som tror att det är en dans på rosor och bara gulligull att ha valpar, har alldeles fel. Det är ett hårt jobb med lite sömn, städande, tränande och ett långt ansvar framåt i tiden. 
Men det är så klart även alldeles underbart att möta all lycka när man kommer till dem, alla pussar man får och alla hårda bett i fötterna 😉.

Eftersom valparna kräver en hel del så hade jag nog väntat med kull till nästa år efter hur hösten har varit med Bosses sjukdom. Men vi klarade det med stöd av vänner och den energi som krävs. Tack Suz för att du finns där när man behöver, det är ovärderligt❤️. Tack Maria och Eva för bakhjälp, för här ska man bjudas på hembakt när man kommer på besök 😊.

Igår morse var det dags för besiktning av valparna där jag även fick hjälp av Suz, det är ett jobb att bära tio valpar in och ut till veterinären och försöka hindra dem från att smita hela tiden 😂.

De var så duktiga allihop, de sa inte ett ljud och försökte inte smita ifrån hanteringen ❤️.

Sedan försvann hela dagen i hämtning av valp, det tar sin lilla tid att leverera tio stycken och även göra det med inte för många människor på samma gång med tanke på smitta. Tack snälla ni för de fina presenterna ❤️

Vi är så nöjda med alla hem som valparna fått och vi vet att vi kommer att få träffa dem framöver. Det har kommit rapporter från de flesta och det har fungerat över förväntan i de nya hemmen, trots att vakna klockan fyra kanske är lite väl tidigt kan jag tycka 😃.

Penny hade nog lite separationsångest i natt och väckte mig ett antal gånger, så sömnen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag behövde inte gå upp klockan fyra iallafall 😉.

Nu ska här städas och flyttas om möbler så vårt hem blir som vanligt igen. Sedan ska det planeras för en ny kull om ca ett år, Anny blir två år då och vi hoppas att hon klarar röntgen och tester, dessutom har vi Penny som ska få en kull till. Det blir dock inte två kullar i höst, en får väta till våren 2023. Det är inte det ultimata att ha en höst/vinterkull med kyla och smuts. Är dock glad att det varit minusgrader mesta tiden så allt bajs varit fryst och varit lättplockat 😂.

Kom ihåg promenaden den 6 januari hos Lovely Megan`s alla ni som har valpar från oss, men även ni som är intresserade av rasen. Det blir en kort promenad för att valparna ska orka och sedan fikar och grillar vi i trädgården, alla tar med sig det som ska förtäras.

Nu får ni titta på bilderna på våra nya familjer som anslutit till Lilla Näsnaren`s, de är så välkomna 🥰.
(Textbrytningen är inte den bästa under bilderna, men det gick inte att få till)

!-- Google Tag Manager (noscript) -->