KÖPA VALP FRÅN OSS

Vi har en intresselista när man önskar valp från oss, men vi ber er att höra av er när ni ser att vi har parat, eller att ni känner att ni verkligen skulle vilja ha en valp från just oss.
Många av er kommer att få en valp någon annanstans ifrån, så vår lista kommer att vara inaktuell när det är dags för valpar. .

Har ni vägarna förbi Katrineholm och vill besöka oss, så är ni välkomna att kontakta oss för ett besök.

Vid val av köpare prioriteras de som varit på besök hos oss eller har blivit rekommenderad av annan uppfödare, men det är ändå inte en garanti för en valp. 
Det är viktigt att vi känner oss trygga med er som valpköpare, men det är även viktigt att ni ska känna er trygga med oss. Vi lämnar ifrån oss ett litet liv som vi tar för givet tas om hand på bästa sätt.
Läs på om rasen och var säker på att just denna ras är något som passar er, samt träffa gärna andra uppfödare eller ägare, så ni får känna på rasen ordentligt.

ER VALP

Vi kommer inte att låta er välja valp helt fritt, utan det gör vi tillsammans. Det är viktigt för både er och valpen att det blir bra och att ni passar ihop.

Vi vill gärna fortsätta att hålla kontakten när valparna har flyttat och även vara ett stöd många år framåt för er. Har ni frågor så hör ni så klart av er när ni vill.
Skulle ni av någon anledning råka ut för något som gör att ni inte kan behålla hunden hos er, vill vi gärna att ni tar kontakt med oss i första hand, för att hjälpa er med en ev. omplacering.

Vi kommer att ha en syskonträff när valparna har varit i sina hem en tid och är ca 4-5 månader. Då får syskonen busa och ni valpägare får lära känna varandra. Sedan kommer även andra aktiviteter att anordnas och kennel Lovely Megan´s har dessutom lovat att vi även får hänga med på deras träffar, dessa kommer vi att upplysa om när de är aktuella.


Bild från Mollys andra kull. O-kullen hos Lovely Megan´s
Bild från Mollys andra kull. O-kullen hos Lovely Megan´s
Molly som valp
Molly som valp

När vi parar våra hundar har vi varit så noga vi kan för att det ska bli friska valpar.
För att avelsarbetet bland Eurasier ska ge friska hundar även framåt, så är vi tacksamma om ni röntgar era hundar när det är dags för det. Mer information kring detta får ni när ni hämtar er valp.

Valparna levereras:

  • vid minst 8 veckors ålder,
  • dolda fel försäkrade
  • avmaskade 3 ggr,
  • id-märkta,
  • SKK-registrerade,
  • vaccinerade
  • veterinärbesiktade,
  • 1 års medlemskap i Svenska Eurasierklubben
  • socialtränade
  • slutligen skickar vi med ett valppaket innehållande valpkoppel, foder, pläd samt lite annat smått och gott.

Använd informationen under Kontaktfliken för att komma i kontakt med oss, vi försöker svara samma dag. 

Följ oss även gärna på vår Facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/517487419144437/

!-- Google Tag Manager (noscript) -->