KÖPA VALP FRÅN OSS

Alla är välkomna att ställa sig på vår intresselista, att stå på listan innebär dock inte att man automatiskt hamnar i turordning för valp. Ni är välkomna att ställa er på kö för kull på Penny, som förmodligen blir till sommaren 2021. Hane meddelas senare.


Har ni vägarna förbi Katrineholm och vill besöka oss, så är ni välkomna att kontakta oss för ett besök.

Vid val av köpare prioriteras de som varit på besök hos oss eller har blivit rekommenderad av annan uppfödare, men det är ändå inte en garanti för en valp. 
Det är viktigt att vi känner oss trygga med er som valpköpare, men det är även viktigt att ni ska känna er trygga med oss. Vi lämnar ifrån oss ett litet liv som vi tar för givet tas om hand på bästa sätt.
Läs på om rasen och var säker på att just denna ras är något som passar er, samt träffa gärna andra uppfödare eller ägare, så ni får känna på rasen ordentligt.


Vi vill gärna fortsätta att hålla kontakten när valparna har flyttat och även vara ett stöd många år framåt för er. Har ni frågor så hör ni så klart av er när ni vill.
Skulle ni av någon anledning råka ut för något som gör att ni inte kan behålla hunden hos er, vill vi gärna att ni tar kontakt med oss i första hand, för att hjälpa er med en ev. omplacering.


Vi kommer inte att låta er välja valp helt fritt, utan det gör vi tillsammans. Det är viktigt för både er och valpen att det blir bra och att ni passar ihop.

Bild från Mollys andra kull. O-kullen hos Lovely Megan´s
Bild från Mollys andra kull. O-kullen hos Lovely Megan´s
Molly som valp
Molly som valp

Vi kommer att ha en syskonträff när valparna har varit i sina hem en tid och är ca 4-5 månader. Då får syskonen busa och ni valpägare får lära känna varandra. Sedan kommer även andra aktiviteter att anordnas och kennel Lovely Megan´s har dessutom lovat att vi även får hänga med på deras träffar, dessa kommer vi att upplysa om när de är aktuella.


När vi parar våra hundar har vi varit så noga vi kan för att det ska bli friska valpar.
För att avelsarbetet bland Eurasier ska ge friska hundar även framåt, så vill vi att ni röntgar era hundar när det är dags för det. Mer information kring detta får ni när ni hämtar er valp.

Valparna levereras:

 • vid minst 8 veckors ålder,
 • dolda fel försäkrade,
 • avmaskade,
 • id-märkta,
 • SKK-registrerade,
 • vaccinerade
 • veterinärbesiktade,
 • 1 års medlemskap i Svenska Eurasierklubben
 • socialtränade
 • miljötränade
 • slutligen skickar vi med ett valppaket innehållande valpkoppel, foder, pläd samt lite annat smått och gott.

Använd informationen under Kontaktfliken för att komma i kontakt med oss, vi försöker svara samma dag. 

Om det blir valpar i höst/vinter, kommer vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att ni ska kunna träffa era blivande valpar så ofta det går.

Följ oss även gärna på vår Facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/517487419144437/