Stora Stockholm

11.12.2022

Idag återupptog Suzanne, Pernilla, Monica och jag vår tradition att åka på hundmässan i Stockholm efter pandemin.
Ingen av oss hade med oss någon hund, men Suzanne ställde Diezel från sin senaste kull eftersom husse som brukar ställa honom, är sjuk.. Det blev bra placeringar för Diezel och hans bror Wilton med fin kritik. 
Jag tycker inte alls att det var lika mycket folk och försäljare på plats som tidigare år vilket var lite tråkigt. Men det är alltid kul att träffa andra uppfödare, eurasierägare och de som vill bli eurasierägare och prata hund en stund.


Anny mår bara fint och vräker i sig mat, bokstavligen vräker i sig 😂. Hon är extremt kelig och ska vara nära mest hela tiden ❤️. Magen växer för varje dag och det ska bli så spännande att se hur många småttingar som finns där inne.

Lekarna börjar bli mindre intensiva och hon vilar lite mer.
 

Penny är inne i en riktig busperiod och är inte så nöjd med att Anny inte är så pigg på att leka 😍. Molly blir den som blir utsatt istället, och det är inte lätt för en 11-åring som inte orkar så mycket längre.

Vi väntar på att Penny ska börja löpa, då kommer även hon att paras ❤️. Mer om hane och när det är dags kommer förhoppningsvis inom en snar framtid 😍.
Hör av er vid intresse om valp.

Nu längtar vi till mellandagarna när vår Chica-kull ska födas ❤️ 


!-- Google Tag Manager (noscript) -->