Vinter

31.01.2021

Äntligen kom snön! Ja, jag är glad för det 😊. Det blir ljusare, inte så smutsigt inne efter hundarna och de ÄLSKAR det 😍.

Tomt

07.12.2020

Då har vår första kull flyttat hem till sina familjer, det är tur att vi har vår lilla Anny kvar 😍. Visst bits hon och far som en tätting ibland, men jag måste ändå säga att hon är den lugnaste valp vi haft.

Åtta veckor

30.11.2020

Då har dagen kommit när det är dags för våra små att lämna boet. En konstig känsla att lämna dem ifrån sig, men det känns så tryggt med de hem de kommer att flytta till.

Sju veckor

23.11.2020

Nu är det nedräkning på riktigt, en vecka kvar tills de första flyttar. Nu är det riktig fart på dem och tänderna är vassa 😬. Jag har varit riktigt förkyld med en hosta som varit hemsk och rösten var borta ett antal dagar, och det har inte gett med sig än tyvärr.. Jag testade mig för Covid-19 men var negativ...

Sex veckor

16.11.2020

Två veckor kvar, att tiden kan gå så fort. Lilly och eventuellt Allie kommer dock att vara kvar en vecka till, kul för Anny att ha syrrorna kvar lite längre 😍.

Fem veckor

07.11.2020

Då har ännu en vecka gått och valparna mår så bra. Nu har alla familjer varit på besök och alla valpar har iallafall fått sina kennelnamn och familjerna vet vilken valp som ska flytta till just dem.

Fyra veckor

01.11.2020

Då är vi vid halvtid, Tiden rusar iväg och man börjar känna att det inte är långt kvar innan våra härliga småttingar flyttar.

Tre veckor

25.10.2020

Då har ytterligare en vecka gått och nu börjar man märka att det börjar bli lite olika personligheter hos valparna. De äter ett mål ”riktig” mat om dagen och vi ska nu fylla på med ett till under veckan.

Två veckor

18.10.2020

I morgon är våra charmtroll två veckor och nu börjar det hända lite saker. Alla har öppnat ögonen mer eller mindre, och de börjar gå riktigt bra. Jag har klippt klorna och i veckan som kommer, ska de få smaka uppblött valpfoder. Jag sover inne hos dem och nätterna har varit skapligt bra. Jag blir väckt några gånger för att...

En vecka

11.10.2020

I morgon är det en vecka sedan A-kullen föddes så nu är det dags för veckobilder. Dessa kommer att publiceras här på söndagar så jag har tid på mig att ta bilder. Eftersom valparna endast är en vecka så blir det inga arrangerade bilder eftersom jag inte vill störa dem. Jag tar bilder när jag ser att det kan bli en skaplig bild på var och en....