Parning

27.10.2022

Penny och Anny löpte samtidigt i början av maj och jag planerade då för löp igen i december.Penny brukar ha sju månader mellan sina löp men Anny har varit lite mer oregelbunden.Snacka om överraskning när jag för ett par veckor sedan fick se lite rött i Annys vita byxor, hon hade börjat att löpa, efter fem månader.Hane till Penny...

Planer

17.06.2022

I onsdags blev Anny röntgad för armbågar och höfter och resultatet blev precis som vi hade hoppats 😍.

Åtta veckor

28.12.2021

Igår var det dagen D, den dag då valparna flyttade.
Det är en märklig känsla, sorg, men även att man pustar ut. Den som tror att det är en dans på rosor och bara gulligull att ha valpar, har alldeles fel. Det är ett hårt jobb med lite sömn, städande, tränande och ett långt ansvar framåt i tiden.

Sju veckor

20.12.2021

Då är vi framme vid sista veckan med gänget. Här är fullt ös och mycket vassa tänder, men trots det är de alldeles underbara 😍.

Sex veckor

12.12.2021

Nu är det verkligen nedräkning. De blivande valpägarna förbereder det sista inför att valpen ska komma, och de LÄNGTAR 😍. Jag kan förstå det, det är ett härligt gäng valpar som jag nu kan känna igen utan att titta på vilket färg de har på banden runt halsen.

Fem veckor

06.12.2021

Nu känns det som om nedräkningen börjar…
Alla familjer vet vilken valp som ska flytta hem till dem.
Det är rikigt ös på dem nu, mycket bus, brottningar och bitande med vassa tänder 😬.
Man börjar kunna se skillnad på dem både till utseendet och deras personlighet 😍.
Sedan de började gå ut för en vecka...

Fyra veckor

28.11.2021

Helt plötsligt har halva tiden gått, nu är det bara fyra veckor kvar tills småttingarna flyttar. Den senaste veckan har det hänt massor, det springs och busas för fulla muggar. De flesta blivande valpägarna har nu träffat valparna och om någon vecka eller så,kommer de att få veta vilken valp som ska flytta hem till dem. Tack för fina presenter,...

Tre veckor

21.11.2021

Tiden går så fort och nu är Bästa-kullen helt plötsligt tre veckor. Det har varit en ganska stökig vecka med Bosse på sjukhus sedan i onsdags, med infektion i lungorna en blivande operation för en pacemaker. Men mamma, 90 år, är här och stöttar i valparbete och oro så allt fungerar.

Två veckor

14.11.2021

Nätterna är ganska bra, nu är det mest Penny som ”stör” och vill gå ut.
Valparna har ju lättare att att hitta till mamma nu när de lättare tar sig fram, så jag behöver inte hjälpa dem lika mycket.
Men visst är sömnen störd konstant och man är ganska trött, men det får man räkna med när man har valpar 😍....

En vecka

07.11.2021

I morgon är det en vecka sedan Bästa-kullen började komma till världen. Det tog tid efter att Penny började visa att det var dags tills första valpen kom, men det resulterade i 10 st friska fina valpar.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->