Äntligen!

04.08.2020

Nu har Molly och jag åkt till Stockholm i två dagar och träffat Isidor och Linn. Besöken har resulterat i två perfekta parningar. Nu hoppas vi på att det ska födas fina bebisar i mitten av oktober ❤️

Dementera

11.05.2020

Jag känner att jag vill kommentera mitt förra blogginlägg eftersom det kan ses som kritik mot både Suz och de valpköpare som köpt valpar efter Penny.
Suz på Lovely Megan´s är den enda uppfödare jag skulle lämna min tik till och jag har haft en mycket stor delaktighet i allt när Molly och Penny har fått valpar där.

Hemma

09.05.2020

Nu är hon äntligen hemma igen, vår Penny, efter valpning hos Lovely Megan`s ❤️. Hungrigare än vanligt och med en päls som rasar av.

Längtar

23.04.2020

Man märker att det är sug efter Eurasier, det kommer förfrågningar om valp varje dag. Det gör att man längtar som en tok efter att Molly ska börja löpa, men det kommer att dröja minst tre månader till 😕.

Lite blandat

25.03.2020

Nu är det ett tag sedan jag skrev något här. Det har varit enormt mycket att göra på jobbet och det känns som om det aldrig lugnar ned sig. Denna vecka jobbar jag dock hemifrån, har lite känning av torrhosta och huvudvärk så det är bäst att ta det säkra före det osäkra.

Parning

06.01.2020

I höstas bestämde jag mig för att börja på uppfödarkurs samt ansöka om kennelnamn, inför att jag ska gå i tidig pension om två år.