Vinter

31.01.2021

Äntligen kom snön! Ja, jag är glad för det 😊. Det blir ljusare, inte så smutsigt inne efter hundarna och de ÄLSKAR det 😍.

Penny gör snöänglar och kan ligga ute hela dagarna

Daisy är inte så jätteförtjust när det blir för kallt, men är det bara några minusgrader så är hon lika glad som de andra tre 🥰. Snacka om rimfrost i ”skägget” 😃.

Mor och dotter är ofta nära varandra och det mamma Molly gör, gör gärna Anny 😍.

Anny blir snart fyra månader och vi ångrar inte en dag att vi behöll henne 🥰. Hon har varit med mig till jobbet ett par gånger, hon är trygg och social, delar ut pussar till alla och sover när hon blir trött. Än så länge är hon en dröm i mentalitet och vi hoppas att det håller i sig. 

Rapporterna från Annys syskons familjer är mycket positiva och vi är så glada över våra valpägare, vilken tur vi har haft att de hittade oss!


Jag har börjat så smått att titta efter hane till Penny, trots att det förmodligen inte blir någon parning förrän 2022. Det är mycket att tänka på och jag vill vara noga så det blir så bra som möjligt. Nya linjer från utlandet vore bra, men det viktigaste är att jag känner att det är så friska linjer som möjligt och inte bara nya. Vi får se var det slutar, det är spännande 😊.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->