Vår

16.03.2023

Det känns himla tråkigt idag, jag hoppades så mycket på en vår- och försommarkull eftersom vi hittills bara haft vinterkullar 😔.
Det som känns mest tråkigt är att inte få leverera en valp till de familjer som stått i kö, de är verkligen några som jag med glädje hade välkomnat till vår Lilla Näsnaren´s familj.
Jag vet dock att några tåligt kommer att vänta till hösten för att få en valp från oss 🥰

Jag hade inte plockat undan allt efter vår Chica-kull så det får bli det första att ta tag i. Sedan kommer våren och sommaren att ägnas åt att hälsa på några av våra valpar sedan tidigare, åka på utställningar, försöka bygga upp vårt stora växthus, måla mm.
Vi kommer även att campa i Tidaholm på Eurasierspecialen där jag hoppas att Bonny, vår fodertik som jag hoppas ska få valpar under 2024, är redo för att ställas ut. Ni som är intresserade av vår kennel eller Eurasier överhuvudtaget kanske kommer att hälsar på oss där?
I augusti är det dags för Lovely Megan´s kennelhelg där även vi är med på ett hörn, jag vet att några från oss har bokat stuga. Alla stugor är bokade, men har ni husvagn eller husbil så finns det säkert plats. Även här kan ni träffa oss och ett helt gäng Eurasier.
Avslutar med lite blandade bilder bla på några B-kullare eftersom Penny är mamma 🥰 

!-- Google Tag Manager (noscript) -->