Tomt

07.12.2020

Då har vår första kull flyttat hem till sina familjer, det är tur att vi har vår lilla Anny kvar 😍. Visst bits hon och far som en tätting ibland, men jag måste ändå säga att hon är den lugnaste valp vi haft. 

Molly håller koll på och leker gärna med henne, och talar till och med om när det är dags att öppna dörren så Anny får göra nr 2 💩. Rapporterna från ägarna till Annys syskon är positiva, de är trygga  och framåt, vaknar tidigt och har race på kvällarna, precis som det ska vara 😊.

Jag är så glad att jag fick möjligheten att ha en kull efter Molly och att även få behålla en valp. Jag jobbar heltid och tidpunkten att inte kunna jobba hela dagar, var inte den bästa, så jag är mycket tacksam att min chef gav mig chansen.

Nu har tyvärr Penny börjat att löpa, jag hade hoppats att hon skulle ha börjat för några månader sedan. Det innebär förmodligen att vi inte kommer att ha några valpar på semestern, och i och med det blir det nog inga valpar under 2021, Jag hoppas på att gå i pension våren 2022 sedan är det fritt fram att föda upp, det känns så långt dit men så är det.

Jag har varit till samma tryckfirma som Suz använder och tryckt upp lite tröjor och dekaler till bilen. Alla valpar fick dessutom med sig en ryggsäck med vår logga på.

Nu ser vi fram emot Lovely Megan`s vinterpromenad den 20 december då flera av valparna förhoppningsvis kommer, samt pappa Isidor 😍.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->