Sex veckor

16.11.2020

Två veckor kvar, att tiden kan gå så fort. Lilly och eventuellt Allie kommer dock att vara kvar en vecka till, kul för Anny att ha syrrorna kvar lite längre 😍. 

Hur är det att ha sin första kull då? Ja, det är helt enkelt alldeles underbart, jag trodde att det skulle vara mycket jobbigare än vad det är. Nu tror jag att det är en ganska lugn kull, och det är ju två veckor kvar så mycket kan hända än. 😃.

Småttingarna är så klart busiga och far omkring, men så fort de kommer uppi famnen så får man så mycket pussar och de blir alldeles stilla 🥰. Jag borstar dem ofta jag kan och klipper klor och varje gång så sitter de alldeles stilla, det är inga problem alls 😍.

I dag var det premiär att äta ur varsin matskål, det gick väl så där 😂

Vi tränar hårt att man gör ifrån sig utomhus, vilket resulterar att jag blir väckt vid kl fyra varje morgon 🥱. Nr 1 sker lite när som under natten, och det vaknar jag inte av, men nr 2 produceras nästan alltid utomhus 💩.

Denna vecka kommer jag att hänvisa till en annan sida för veckobilderna, allt för att underlätta för mig. Klicka bara på ”knappen” så hamnar ni rätt.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->