Lite blandat

25.03.2020

Nu är det ett tag sedan jag skrev något här. Det har varit enormt mycket att göra på jobbet och det känns som om det aldrig lugnar ned sig. Denna vecka jobbar jag dock hemifrån, har lite känning av torrhosta och huvudvärk så det är bäst att ta det säkra före det osäkra.

Nu är det två veckor sedan Penny fick valpar hos kennel Lovely Megan´s och jag hälsar på så ofta jag kan. Penny blir verkligen överlycklig när jag kommer och det är härligt att träffa henne. Valparna börjar röra på sig och busa lite nu, och det kommer bara att bli roligare att träffa dem.

Jag var med på Pennys valpning, det var verkligen perfekt i tid, i och med att jag precis har gått en uppfödarutbildning. Jag har varit med på Mollys tidigare valpningar hos Suz, men denna gång var det skillnad eftersom jag nu bestämt att själv bli uppfödare.
Valpningen gick bra och resulterade i tre tikar och tre hanar som förstås är alldeles underbara ❤️.

 🐶

Här hemma pågår planering att para Molly i augusti/september för fullt. Det finns några hanar som är tänkbara, så jag har stort hopp att detta ska gå vägen. 
Först ska Molly besiktas igen, eftersom hon är över 7 år, men jag känner mig inte orolig att hon inte ska bli godkänd för parning.
I sommar ska valplåda byggas och tomten valpsäkras. Kompostgaller har inhandlats och det viktigaste: en elefant till valphagen 😃.

Ha det gott 😊


!-- Google Tag Manager (noscript) -->