Längtar

23.04.2020

Man märker att det är sug efter Eurasier, det kommer förfrågningar om valp varje dag.  Det gör att man längtar som en tok efter att Molly ska börja löpa, men det kommer att dröja minst tre månader till 😕.

Jag träffar dock valpar minst en gång i veckan hos Lovely Megan`s, där vår Penny har blivit mamma till    T-kullen. Det är ett gäng härliga och superfina valpar som kommer att flytta till sina nya hem om två veckor.  I och med det kommer Penny att äntligen flytta hem till oss, hon är såå saknad, iallafall av Bosse och mig 😃. Daisy och Molly tycker dock att det är lugnt och skönt här hemma, de leker för fullt med varandra utan att bli avbrutna av Penny ångvält 😃.

Till nästa sommar hoppas vi att Penny ska få valpar här i vår kennel.


Vilka härliga dagar vi har haft med sol och värme, det är så tråkigt att det ska behöva bli bakslag, men man får väl komma ihåg att det trots allt bara är april än.

Jag hoppas att vi kommer att få träffa ett flertal av de valpintressenter som hört av sig senare i sommar, och att Corona inte sätter stopp för det. Tack för alla fina mail ni skriver, det känns att de valpar vi förhoppningsvis får, kommer att komma till bra hem.

Ha det gott och ta hand om er i dessa tider 💑


!-- Google Tag Manager (noscript) -->