Husbilstripp

21.07.2021

Ikväll kom vi hem från en tripp med husbilen till västkusten för att träffa och umgås några dagar med vårt fina barnbarn Börje, tre månader, och hans pappa och mamma. Tre härliga dagar med kanonväder och en perfekt ställplats för husbilen.

Vi var lite oroliga för att ge sig iväg med fyra hundar varav Daisy helst vill vara hemma, och Anny inte är så förtjust i att åka bil. Men det gick så himla bra, både resa och att sova i husbilen.

Det blev en liten utflykt en dag, med bad från klippor och en tur till Smögen. När vi var i Smögen fick jag se en Eurasier och tänkte gå fram och prata lite, döm om min förvåning när jag fick se att det var Lilly från vår kull. Så himla kul att ses och man kan konstatera att Sverige inte är så stort.

Under dagarna har även Erikas (vår Rickards sambo) dotter Olivia varit med, vilken hundtjej hon är! Hon tog hand om fästingar, som det vimlade av, och donade med tjejerna, hon var mycket populär hos dem🥰. Det var nog en bra start på träning med fyra hundar, för Olivia sa att hon ska ha 20 st när hon blir stor 😍.

I morgon ska husbilen besiktigas och sedan får,vi se om det blir någon mer tur innan vi ska åka till Degernäs på,Lovely Megan`s kennelträff, den längtar vi verkligen efter 🥰.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->