Dementera

11.05.2020

Jag känner att jag vill kommentera mitt förra blogginlägg eftersom det kan ses som kritik mot både Suz och de valpköpare som köpt valpar efter Penny. 
Suz på Lovely Megan´s är den enda uppfödare jag skulle lämna min tik till och jag har haft en mycket stor delaktighet i allt när Molly och Penny har fått valpar där. 
Det är när valparna har flyttat som tomheten kommer, då fortsätter kontakten mellan uppfödare och valpköpare, och det är precis som det ska vara.

Att ha en fodertik eller leasa ut sin tik är inte det lättaste, och man bör verkligen vara beredd på och förstå vad det innebär.
Våra hundar är något av det bästa som hänt mig och kärleken till dem är stor, vilket i sin tur gör att man får en relation till de valpar de får. 

Nu kommer, som sagt, förmodligen de valpar som våra tjejer får, att födas i vår kennel och jag kommer att var en del av hela processen som uppfödning innebär, vilket jag ser fram emot. 
Jag hoppas att våra blivande valpköpare kommer att vilja dela sin glädje och valparnas framsteg med oss när valparna har flyttat till dem.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->