Äntligen!

04.08.2020

Nu har Molly och jag åkt till Stockholm i två dagar och träffat Isidor och Linn. Besöken har resulterat i två perfekta parningar. Nu hoppas vi på att det ska födas fina bebisar i mitten av oktober ❤️

Molly och jag träffade Isidor första gången för ca två år sedan, och vi föll pladask båda två för denna supertrevliga och snygga kille. Efter att Molly gick tom i våras så hoppades jag på denna kille och så blev det. Tack för förtroendet Linn!

En trött Molly och Isidor efter parning och inte världens bästa bild.
Efter parningen idag fick vi dessutom träffa Isidors son Attila som är lika trevlig och snygg som sin pappa 😍. 

Tack Linn med familj för att vi fick komma, för kaffe och trevliga samtal. Jag hoppas att vi ses igen när vi sitter i valphagen 😊.
Tack till min mamma som var resesällskap första dagen och Eva den andra, det blev trevliga samtal även här. 

Och sist men inte minst tack till Suz på Lovely Megan´s för stöd och pepp, nu hoppas jag verkligen att vi får vår första kull här på Lilla Näsnaren´s 🥰.

Ni valpköpare som satt upp er på vår intresselista under våren och sommaren för gärna höra av sig igen om ni fortfarande är intresserade av valp. För att underlätta så får ni gärna använda kontaktformuläret som jag ändrat under Kontakt här på hemsidan.

Jag vill på en gång säga att det är väldigt många som hör av sig och alla kommer inte att kunna få valp. Vi kommer att höra av oss på ett eller annat sätt när vi vet om Molly är dräktig om ca en månad.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->