A-kullen

06.10.2020

Nu är den äntligen här, A-kullen, som vi har väntat! Molly började visa tecken i fredags för valpning, så jag trodde att det skulle bli valpfödsel i helgen. Men Molly höll dagen precis, den femte oktober.
Det började vid kvart över fyra på morgonen och jag ringde Suz på Lovely Megan´s direkt som kom och hjälpte till.

Först kom en bamsetjej, sen en tjej till och en tjej till, det kändes lite tråkigt om det inte skulle ha blivit någon kille alls, men det blev iallafall en. Dagen gick och två tjejer till föddes och sedan visade Molly ingenting att det skulle vara något mer. Vi var lite tveksamma om det verkligen var klart, så Suz kände efter och tyckte att hon kände en nos långt inne. Molly visade inte en tendens till att vilja krysta, men Suz lyckades stimulera och massera så att den kom framåt så att hon ta ut den. Vi var tveksamma till att den skulle vara vid liv, men hon levde. Och det var med tårar i ögonen som vi båda tog hand om henne innan hon fick "tutta" på mamma. Här har ni henne 

Som ni förstår så var Suz klippan i det här, jag tror inte att det hade varit 7 levande valpar här nu, om det inte varit för henne. Hon har en kunskap kring valpning som jag inte tror att jag någonsin kommer att få. Hon har peppat mig i allt kring kennel och valpar och jag är så tacksam att hon vill dela allt det här med oss och vara vårt stöd. Tack Suz, du är bäst.

Alla valpar mår bra och så gör även mamma Molly. Alla valpar har fått hem att flytta till. 

Här kommer lite bilder från igår och idag tagna av både mig och Suz.

Ha det gott 

!-- Google Tag Manager (noscript) -->