1 vecka

30.06.2024

Då har det redan gått en vecka sedan Episka-kullen föddes.
Idun gör så klart ett perfekt jobb med de små, och de går upp i vikt i en rasande fart.
När de föddes vägde alla över 400 gram och det dröjer inte förrän de dubblat sin vikt.

Iduns ägare var med på valpningen, och när första valpen hade lite svårt att komma, så ringde jag Suzanne. Det är så tryggt att veta att hon finns och att hon är riktigt duktig på valpning, själv lär jag mig något nytt varje gång.
Tänk att det kom en svart valp, den första, trots att både mormor och mormors mor är svarta. Pälsen lyser som sammet och han är så fin.

Alla blivande valpägare har kontaktats och det var stor glädje när jag hörde av mig. Man önskar att man kunde uppfyllt fler önskningar om valp, men man vet aldrig hur många valpar det blir och tyvärr är det några som blir besvikna.
Nu får alla hålla sig till tåls några veckor innan de får träffa valparna första gången. Sedan kommer kalendern att fyllas av olika besök vilket är superbra med tanke på social träning.

Det är första gången vi har en sommarkull och det ska bli roligt om vädret är så pass bra framåt så att valparna kan vara ute mycket. 
Nu ska vi njuta i sju veckor till innan valparna flyttar, vi har ju inte så många kullar så det gäller att passa på när man har chansen.

Nedan hittar ni knappen som leder er till 1-veckors bilderna. Jag vill inte böka så mycket med valparna än, så bilderna är tagna när de vilat. Trots det är det svårt att få till det eftersom de ska ligga på varandra och rör sig mycket.
Ni får hålla tillgodo med dem som är, så ska jag se till att det blir bättre framåt.

!-- Google Tag Manager (noscript) -->